Afgelopen exposities

Vorm en Inhoud

04-06-2022 t/m 16-07-2022 | 'Vorm en Inhoud' is filosofisch-inhoudelijk en esthetisch-materieel te benaderen en de nieuw aangeleverde beelden van Hans Vredegoor lenen zich bijzonder goed om na te gaan wat de beelden oproepen aan emoties en associatiemogelijkheden. Als voorbeeld voor dit soort waarnemingen passen aansluitend de kunstwerken van de mede-exposanten.

Bekijk de expositie

Lentesprongen

10-03-2022 t/m 04-06-2022 | De tentoonstelling 'Lentesprongen' is een samenstelling van beelden van verschillende kunstenaars , waaronder ruimtelijke maar platte beelden van Loes Schellekens en schilderijen van meerdere kunstenaars met een belangrijke inbreng van de kunstenaar Ton Leenarts die ons met kleuren en spannende perspektieflijnen meeneemt naar onverwachte exotische plaatsen zoals de Amsterdamse metro in aanbouw en Oaxaca in Mexico.

Bekijk de expositie

'Nieuws van de beelden'

21-01-2022 t/m 28-02-2022 | De eerste tentoonstelling in 2022 gaat van start met beelden van Michiel van Pinxteren, Hans Vredegoor, aangevuld met eerder opgestelde beelden van Daniel Levi, Saskia Pfaeltzer en Louis La Rooy. Veel variatie dus en zeer de moeite waard om te komen bekijken.

Bekijk de expositie

'Waar-Om'

04-12-2021 t/m 08-01-2022 | Wat we zien is meestal tastbaar en in ruimtelijke dimensies te begrijpen. Bij het zien van goede kunst komt er nog een dimensie bij waardoor de beleving in principe grenzeloos wordt. Vensters naar andere belevingswerelden worden geopend. Misschien wordt de beleving wel sterker als we onszelf gaan bevragen op wat we eigenlijk zien. De beelden van kunstenaar Hans Vredegoor nemen ons mee in een bevreemdende verkenningstocht...

Bekijk de expositie
Volgende