Afgelopen exposities

Toon Kuijpers, Tom Seerden e.a.

06-11-2020 t/m 19-12-2020 | Van de kunstenaar Toon Kuijpers is vanaf 6 november een serie nieuwe schilderijen te zien die vooral Hollandse luchten laten zien. Veel duingebieden en rivieroevers dienden ter observatie van de voortdurend veranderende luchten en daaronder liggende landschappen. De kunstenaar creŽert met deze olieverfschilderijen op doek een nieuw type schildersromantiek.

Bekijk de expositie

Qiangli Liang

05-09-2020 t/m 31-10-2020 | Qiangli Liang is van geboorte Chinees en exposeert regelmatig in Nederland en China. In zijn figuratieve schilderijen schildert hij de mens die als individu een eigen wereld schept en in zijn denkbeeldige ruimte een universum kan creŽren. Zo bezien getuigen deze schilderijen van Stille Levens. Anderzijds bestaat zijn geschilderde oeuvre uit stillevens waarin de objecten als levens figureren. Elk uitgebeeld object getuigt van een eigen geschiedenis die bezielt lijkt. Hiermee houdt het niet op want de kunstenaar Qiangli Liang maakt bovendien beelden in brons die zeer onderscheidend zijn. De kunst vindt in hem een geweldige dienaar!

Bekijk de expositie

'Van Nature MOOI-2'

10-06-2020 t/m 29-08-2020 | 'Van Nature MOOI' is een tentoonstelling waarbij natuur en mens uitgebeeld worden vanuit meerdere gezichtspunten. Het betreft kunst van Hans Vanhorck, Mattie Schilders, Toon Kuijpers, Saskia Pfaeltzer en Richard Price en anderen...

Bekijk de expositie

Saskia Pfaeltzer; Mattie Schilders en anderen

04-01-2020 t/m 08-02-2020 | Onder de noemer 'Variatie is Mooi' is een veelheid van kunstwerken geselecteerd door Galerie Delfi Form. Deze zijn gemaakt door verschillende kunstenaars die de galerie vele jaren een podium geeft voor het tentoonstellen van hun kunstwerken. Hoofdexposanten zijn Saskia Pfaeltzer en Mattie Schilders. Van Saskia zijn bronzen beelden, een stenen beeld en porseleinen vazen te zien. Mattie Schilders toont zijn recente schilderijen met voorstellingen die op de landschappelijke natuur zijn gebaseerd.

Bekijk de expositie

Marianne BenkŲ, Tom Seerden en Richard Price

05-11-2019 t/m 20-12-2019 | Vanaf zaterdag 26 oktober is een tentoonstelling te zien van de kunstenares Marianne BenkŲ. Haar oeuvre bestaat uit geweven wandkleden in grote formaten van 200 x 200 cm en kleinere formaten. Mede-exposant is de beeldhouwer Tom Seerden die kasteellandschappen verbeeldt in brons op steen. Vanaf 6 november is er bovendien een grote collectie glasobjecten van de kunstenaar Richard Price.

Bekijk de expositie
Volgende