Kunstuitleen in Zwolle Centrum

Voordelige kunstuitleen: bespaar tot 24% op uw jaaruitgaven!
Voor bedrijven en instellingen heeft galerie Delfi Form een aantrekkelijke kunstuitleen uitgedacht. Het principe is anders dan bij de meeste kunstuitlenen het geval is, omdat er geen spaartegoed hoeft te worden betaald. Deze tegoeden zijn voor bedrijven niet altijd interessant omdat er geen belastingaftrek mogelijk is op deze tegoeden. Dit geldt wel voor de kosten die gemaakt worden voor het huren van kunstwerken. Bedrijven sparen zo in vergelijking met de gangbare constructies 24% op jaarbasis. Deze constructie is alleen mogelijk met een duur van 5 jaar. De kunstwerken kunnen gedurende de huurperiode ook gekocht worden. Als dit na 5 jaar gebeurt, dan is de overnamesom slechts 10% van de aankoopwaarde. Wilt u liever een kortere periode huren, informeert u dan bij ons naar de mogelijkheden.

Kosteloos kunstadvies
Net als bij aankopen van kunstwerken het geval is, kunt u aanspraak maken op ons kunstadvies voor de huur van kunstwerken. U hoeft hierbij niet alleen te denken aan kunstwerken die op de website staan. De kunstwereld is immers groter dan we kunnen herbergen.

Vergroot de uitstraling van uw bedrijf of kantoor
Het huren van kunstwerken is bij Delfi Form niet alleen goedkoop, maar ook een keuze voor kwaliteit en interesse voor de match met de omgeving waarin de kunstwerken geplaatst moeten worden. De positieve uitwerking van kunst op de werknemers en ondernemers is algemeen bekend en geen enkel bedrijf, dat zich bewust is van de mogelijkheden van kunst, kan in deze moderne tijd zonder. Een van de meest gewaardeerde mogelijkheden is, dat u zich kan afficheren met kunst en tegelijkertijd de uitstraling van uw bedrijf kan beïnvloeden.

Huren of kopen
Als het maatwerk gereed is en u weet welke kunstwerken een toevoeging kunnen betekenen aan uw gebouw en werkomgeving, dan valt te overwegen of u wilt kopen of huren. Voor een geringe huurvergoeding heeft u dezelfde kwaliteit in huis als bij kopen gerealiseerd zou kunnen worden.

Wilt u tegen een voordelig tarief goede kunst huren, informeert u dan naar de mogelijkheden.

Op de hoogte blijven?