Afgelopen exposities

'Made with Love'

01-06-2021 t/m 30-06-2021 | Liefhebben kan geen gebiedende wijs zijn, alleen toewijding werkt en daarmee kunnen kunstenaars inspireren en overtuigen. Deze maand gaan we na de volledige lockdown weer van start met een groepstentoonstelling. Het is een gevarieerde tentoonstelling met beelden en schilderijen die door vakmanschap getuigen van het bijzondere leven.

Bekijk de expositie

Prima Vera

04-03-2021 t/m 31-03-2021 | Prima Vera is een voorjaarstentoonstelling in Galerie Delfi Form die op afspraak bezichtigd kan worden. Deelnemende kunstenaars zijn Qiangli Liang, Toon Kuijpers, Saskia Pfaeltzer, Tom Seerden en Hans Vanhorck. Voor bezichtiging belt u de galeriehouder voor een afspraak op 06 319 30 613. U kunt ons bezoeken op woensdag t/m vrijdag van 13-17 uur.

Bekijk de expositie

Toon Kuijpers, Tom Seerden e.a.

06-11-2020 t/m 19-12-2020 | Van de kunstenaar Toon Kuijpers is vanaf 6 november een serie nieuwe schilderijen te zien die vooral Hollandse luchten laten zien. Veel duingebieden en rivieroevers dienden ter observatie van de voortdurend veranderende luchten en daaronder liggende landschappen. De kunstenaar creŽert met deze olieverfschilderijen op doek een nieuw type schildersromantiek.

Bekijk de expositie

Qiangli Liang

05-09-2020 t/m 31-10-2020 | Qiangli Liang is van geboorte Chinees en exposeert regelmatig in Nederland en China. In zijn figuratieve schilderijen schildert hij de mens die als individu een eigen wereld schept en in zijn denkbeeldige ruimte een universum kan creŽren. Zo bezien getuigen deze schilderijen van Stille Levens. Anderzijds bestaat zijn geschilderde oeuvre uit stillevens waarin de objecten als levens figureren. Elk uitgebeeld object getuigt van een eigen geschiedenis die bezielt lijkt. Hiermee houdt het niet op want de kunstenaar Qiangli Liang maakt bovendien beelden in brons die zeer onderscheidend zijn. De kunst vindt in hem een geweldige dienaar!

Bekijk de expositie
Volgende