Kunst in opdracht

Maatwerk voor kunst in opdracht
Onze specialiteit ligt in het bedenken van concepten voor opdrachtsituaties en de begeleiding hiervan. Met het verstrekken van een opdracht kunt u als bedrijf of instelling een eigen visie op kunst en de integratie met het bedrijfsconcept tonen aan klanten en de 'buitenwereld'. Misschien leent uw kantoor of bedrijfsgebouw zich voor een plafondschildering of voor bijvoorbeeld textielkunst in plaats van schilderijen aan de muur. Misschien kan zelfs een glaspui worden benut voor een glasschildering. De galerie heeft voor prestigieuze bedrijven concepten bedacht en uitgevoerd. Vele tientallen bedrijven en instellingen hebben zo een prettige werkomgeving en representativiteit verkregen.

Relatiecadeau's
Naast het realiseren van monumentale projecten, kan de galerie zorgdragen voor een passend relatiecadeau. U kunt hierbij denken aan het laten vervaardigen van een oplage in beeldjes of grafische werken, zoals zeefdrukken. Beeldjes kunne in keramiek, brons of glas vervaardigd worden. Met name grafiek is een kunstvorm die zich leent voor grotere oplagen. Kunst in opdracht laten vervaardigen is de beste manier om een passend resultaat te verkrijgen.

Begeleiding van het project
Een opdracht voor een speciaal vervaardigd kunstwerk wordt gerealiseerd in een traject van begeleiding door Galerie Delfi Form. Zowel opdrachtgever als uitvoerend kunstenaar worden op de hoogte gehouden van ontwikkelingen binnen het project. Tijdige terugkoppeling is belangrijk voor het kunnen doorvoeren van gewenste aanpassingen in het ontwerp. Voor bouwkundige ingrepen of plaatsing van monumentale beelden wordt de hulp ingeroepen van bouwkundigen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden, schrijft u zich dan in op onze mailinglist, of bel 038 4226835 voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?