Kunstadvies voor bedrijven

Bekende en minder bekende, veelbelovende kunstenaars
Door samenwerking met kunstenaars, die verschillen in stijl, kan uit een breed aanbod van kunstwerken gekozen worden. U kunt bij ons terecht voor recent werk van gerenommeerde kunstenaars, maar ook voor werk van minder bekende, maar veelbelovende kunstenaars. Wij kunnen u kosteloos adviseren bij aankoop en bij verhuur van kunstwerken. Dit komt vooral van pas als u kunstwerken wil verwerven die voor een langere termijn moeten voldoen aan kwaliteitseisen.

Opbouw van kunstcollectie met hedendaagse kunst
Als kunstadviesbureau kunnen wij voor U een eigen collectie realiseren. Onze collectie is een greep uit het bestand van kunstenaars waar we mee samenwerken. Voor unieke projecten zijn adviezen mogelijk waarbij kunstenaars betrokken zijn die we niet op voorraad hebben of in het tentoonstellingenprogramma hebben.

Aanbod van ralistische kunst tot abstracte kunst
Bij de keuze van schilderijen, beelden of grafische werken, kunnen verschillende stijlen worden betrokken. Galerie Delfi Form heeft een ruim aanbod in verschillende stijlen zoals realistische kunst, abstracte kunst, figuratieve kunst en tussenliggende varianten. Door ons ruime aanbod van hoge kwaliteit en de vele contacten in de kunstwereld, zijn wij in staat om mensen met verschillende voorkeuren te helpen en te informeren.

Het kunstaanbod betreft o.m.:

Galerie Delfi Form is in 1986 opgericht en is dus al langer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor kunstverkoop, kunstverhuur en kunstadvisering. Vele tevreden klanten gingen u voor. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek.

Op de hoogte blijven?